The Screaming Vegan

tisdag 31 juli 2012

Yoghurtglass med hallon

›
Sommarens enklaste - och kanske godaste - glass kräver en arbetsinsats om bara ett par minuter! Du behöver: Sojayoghurt med vaniljsma...
lördag 5 maj 2012

Choklad(tryffel)tårta med kanderade nötter, hallon och nougatgrädde

›
Nästan farligt god tårta! 75 g smält margarin 100 g mörk choklad 1 dl starkt kaffe, gärna espresso 1,5 dl sojamjölk 1 tsk...
1 kommentar:
fredag 16 mars 2012

Jordärtskockssoppa med krutonger

›
Jordärtskockssoppa (4 port) En halv gul lök eller en bit purjolök 300 g jordärtskockor 400 g potatis 0,5 - 1 burk vita bönor 1 vit...

Bearnaise med steak

›
En alldeles utmärkt god vegansk bearnaisesås ! Räcker till ca 4 personer. 50 g margarin 1,5 msk vetemjöl 1,5-2 dl grädde (soja eller hav...
2 kommentarer:
tisdag 13 mars 2012

Sockerkaka - grundrecept

›
Grundrecept sockerkaka 75 g smält margarin 1,5 dl sojamjölk 1 tsk äppelcidervinäger 2,5 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker 2 dl strösock...

Vetedeg - till bullar, munkar och semlor

›
Grundrecept vetedeg 150 g vegomargarin 5 dl mjölk (soja eller havre) 1,5 dl socker 50 g jäst 0,5 tsk salt 1- 2 tsk kardemum...
tisdag 13 december 2011

Lussekatter (Saffron buns eaten on Lucia Day)

›
For our non-Swedish friends, who may want to bake their own yummy lussekatter/saffron buns: 50 g yeast 200 g melted margarine 5 dl soy m...
›
Startsida
Visa webbversion

Jaget bakom bloggen

Towe
Uppsala, Sweden
Jag lagar veganmat dagligen och börjar bli riktigt bra på det (efter femton år som vegan har jag utvecklats en hel del ;) ). Jag tycker också att recycling är viktigt och är intresserad av inredning; allra helst av sådant som är byggt av återanvänt material. Här delar jag med mig av veganska recept, DIY-idéer och återvinningstips.
Visa hela min profil
Använder Blogger.